"De Prikballon"

2de hands Merk Kleding

 Update 7 September  2022

De "Prikballon" is een gezellige 2de hands merkkledingwinkel in Eersel voor kinderen, dames en heren.

Ingebrachte kleding heb ik na één week nagekeken. Na deze week moet u terugkomen om de niet ingenomen kleding op te halen. Kijk voor de details onder het kopje voorwaarden. Door mijn jarenlange ervaring kan ik goed inschatten wat goed loopt en in welke maat. Hierdoor kan het voor komen dat ik uw kleding toch moet weigeren, al ziet het er nog zo mooi uit.

Het moge duidelijk zijn dat het systeem alleen maar werkt, als iedereen ook eens iets koopt van een ander. Door de goede kwaliteit en de prijs lukt dat dan ook heel vaak!

In "de Prikballon" mag iedereen de kleding één week op zicht meenemen. Dit betekent dat u thuis op uw gemak met uw kinderen kunt passen. Deze kleding hoeft u dus nog niet af te rekenen, dat doet u na één week, met het bijpassende “Prikballon Prijskaartje”. Zo bent u er zeker van dat u geen "miskoop" heeft.

Rest mij nog één praktische tip. Bezoek de "de Prikballon" met één of enkele vriendinnen, en trek er zeker één uur voor uit ! Er hangt veel en als u bij de kinderkleding uitgekeken bent, is een bezoekje aan de damesboutique zeker de moeite waard.

Tot ziens bij "de Prikballon". U kunt ons vinden op Dreef 14, 5521 GR Eersel. Gedurende de openingstijden van "de Prikballon" kunt u ons bereiken onder telefoonnummer : 06 29621409.

Groetjes Thea Kremers

Voor vragen of wilt u op de hoogte blijven en mijn nieuwsbrief ontvangen, kunt mij ook altijd een e-mailtje sturen:
thea.kremers@icloud.com